Αϊδινιώτης: "Στημένο πρωτάθλημα, πήγαν να χτυπήσουν αθλητή μας!"

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης χαρακτήρισε «στημένο» το πρωτάθλημα και μίλησε για τραμπουκισμούς και προσπάθεια να χτυπήσουν αθλητή του τριφυλλιού! Αιχμές και για δικούς του αθλητές!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

"Ήταν από τα πιο στημένα πρωταθλήματα που έχουν γίνει. Καλά κάνανε βέβαια και τρόμαζαν τους διαιτητές, αφού τους άφησαν να τα κάνουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω παράπονο από τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού που ήταν άψογη απέναντί μου, αλλά με τους αχυρανθρώπους της ομοσπονδίας. Οταν έχεις από πίσω σου όλη την «7» και τραμπουκίζουν αθλητές και διαιτητές, οι οποίοι ξεκάθαρα επηρεάστηκαν, αυτό συμβαίνει!

Έχω ωστόσο πολλά παράπονα κι από τον κ.Σειρηνάκη, μου είχε δώσει τον λόγο του ότι δεν θα γινόταν ποτέ αγώνας στο λιμάνι, με αποτέλεσμα όσα ακολούθησαν. Αλλά τι να περιμένει κανείς από άνθρωπο που γυρίζει ταινίες πορνό... Ζήσαμε μία πραγματική ζούγκλα, πήγαν να χτυπήσουν και τον Πολυνείκη Καλαμαρά. Ανάμεσά τους βρισκόταν βέβαια και ο Τσουκαλάς. Τη στιγμή μάλιστα που παίζαμε με αθλητή του ΠΑΟΚ, όλο το γήπεδο φώναζε υπέρ εκείνου, ο Τσουκαλάς μάλιστα πήγε και τον φίλησε! Όλοι ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού, το μόνο που ήθελαν ήταν να χάσουμε εμείς το πρωτάθλημα. Ακόμα κι έτσι όμως φύγαμε με 2 χρυσά, 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια.


Τι να κάνεις όμως όταν έχεις και δικούς σου που σε πούλησαν. Ο ένας είπε ότι τον απείλησαν και δεν κατεβαίνει, ο άλλος πως έπαθε θλάση. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα... Μέσα σε όλα έγινε και κάτι που δεν συνέβη ξανά εδώ και πέντε χρόνια. Μας ανάγκασαν να γίνεται ζύγιση κάθε μέρα το πρωί, ενώ η συμφωνία ήταν μόνο για την πρώτη μέρα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται ακόμη περισσότερο οι αθλητές μας που έμεναν σε διάφορα σημεία της Αθήνας, ενώ εκείνοι αγωνίζονταν «σπίτι» τους!

Ο μοναδικός τους σκοπός σε αυτή τη διοργάνωση ήταν να χάσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Τώρα θα τους καλέσω (σ.σ. τον Ολυμπιακό) να παίξουμε σε ουδέτερο έδαφος, εκεί να τους δούμε. Πόσο θα κρύβονται... Εγώ έμεινα τέσσερις μέρες εκεί, δεν φοβήθηκα κανέναν τους. Τη μοναδική φορά που εκείνοι ήρθαν στο γήπεδό μας, το έκαναν με 2 κοπέλες. Εγώ πήγαν με 10 άντρες κομάντο και 4-5 φιλάθλους μουτζαχεντίν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.