Αήττητοι, πρώτοι και καλύτεροι!

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού αναδείχτηκαν ισόπαλοι (0-0) με αυτούς του Πανιωνίου, παραμένοντας έτσι με άνεση στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διευρύνοντας το αήττητο σερί τους!


Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία, ωστόσο δεν την αξιοποίησαν σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες και έλειψαν οι πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο πρώτο μέρος το τριφύλλι ήταν καλύτερο, δεν κατάφερε ωστόσο να δημιουργήσει φάσεις αξιώσεων στην περιοχή του αντιπάλου και να πετύχει ένα γκολ που θα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για τη συνέχεια και ενδεχομένως να άνοιγε το ρυθμό. Το δεύτερο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο, και πάλι όμως χωρίς φάσεις, καθώς συνολικά στο παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν από μια-δυο στιγμές τις οποίες δεν αξιοποίησαν. Το 0-0 έμεινε φυσιολογικά μέχρι το τέλος, αφήνοντας τους δύο αντιπάλους με μοιρασμένους τους βαθμούς.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Νέοι του Παναθηναϊκού μπορεί να έχασαν την ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο όχι μόνο παρέμειναν πρώτοι με πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό (30 έναντι 25), αλλά παρέμειναν και αήττητοι με εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες σε δώδεκα συνολικά αναμετρήσεις.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Ζωγραφάκης, Θεοχάρης, Μανιδάκης, Σκεντεράι, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Δημήτρουλας, Σέχου, Πίσπας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.