Σίνγκλετον: "Η Ρεάλ δεν είναι μόνο ο Ντόνσιτς..."

Ο Κρις Σίνγκλετον τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν... μόνο του τον Λούκα Ντόνσιτς, ενώ επεσήμανε πως το τριφύλλι θέλει λίγο καιρό ακόμη για να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ρεάλ διαθέτει εξαιρετικό ρεκόρ τα δύο τελευταία χρόνια, πρόκειται για μια καλή ομάδα που δείχνει συνέπεια με την παρουσία της στα Final Four. Είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, αν και αυτή τη στιγμή έχει δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε."

Για τον Ντόνσιτς: "Η Ρεάλ δεν είναι μόνο εκείνος, αφού διαθέτει 10 παίκτες με εμπειρία τόσο από το ΝΒΑ όσο και από την Ευρώπη. Σίγουρα θα είναι κλειδί του ματς ο Ντόντσιτς, αλλά εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όλους τους παίκτες."

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού: "Ο κόσμος έρχεται να δει ένα καλό παιχνίδι. Πρωτίστως εμάς, αλλά και τη Ρεάλ. Θα είναι μεγάλο ματς! Ο κόσμος μας πιστεύει και θεωρώ ότι έχουμε λίγο ακόμα μέχρι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να είμαστε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.