Πασκουάλ: "Τα πάντα είναι σημαντικά σε τέτοια ντέρμπι."

Αισιόδοξος για το παιχνίδι στο ΣΕΦ είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος χαρακτήρισε ως βασικό πρόβλημα το Παναθηναϊκού τις κακές αποστάσεις.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Τώρα πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι και μια νέα ιστορία. Βρισκόμαστε στην regular season της Euroleague και θα είναι τελείως διαφορετικό ματς. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να παίξουμε καλά. Αυτές τις μέρες κάναμε καλή προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι η εικόνα της ομάδας θα είναι καλή."

Για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του: "Τα πάντα είναι σημαντικά σε τέτοια ντέρμπι. Φυσικά μέσα στο ΣΕΦ θα πρέπει να παίξεις καλή άμυνα αλλά ταυτόχρονα πρέπει να κοντρολάρουμε τα λάθη μας στην επίθεση και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Είναι στοιχεία που πρέπει να έχουμε σε αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλή άμυνα, ειδικά στο γήπεδό του και γι' αυτό πρέπει να είμαστε καλοί στις πάσες και να βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή στην επίθεσή μας."

Για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού: "Είναι ξεκάθαρο ότι στην επίθεση δεν βρίσκαμε τις σωστές λύσεις και κάναμε σουτ με τους αμυντικούς πολύ κοντά στον παίκτη μας. Πρέπει να το βελτιώσουμε γιατί είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες δεν θέλουν να πασάρουν τη μπάλα, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τις αποστάσεις, την έξτρα πάσα και να έχουμε πολλές πάσες στην επίθεση."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.