Παραπέμπεται για κακούργημα ο Μαρινάκης!

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη θα βρεθεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού παραπέμφθηκε -με βούλευμα- σε δίκη για κακούργημα αλλοίωσης αποτελέσματος και πλημμέλημα σύστασης συμμορίας!


Με κάθε επισημότητα πλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μαζί του άλλοι 27 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι κατηγορούμενοι, μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών! Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραπέμπεται σε δίκη για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελέσματος, αλλά και το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας.

Σε δίκη παραπέμφθηκε επίσης ο Γιώργος Σπανός, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο Γιάννης Κομπότης, πρώην διαιτητές, παίκτες της Βέροιας και πρώην παράγοντες της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Μάλιστα, τα πρόσωπα αυτά είναι υποχρεωμένα να σταματήσουν την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο, από την στιγμή που οδηγούνται σε δίκη για κακούργημα. Οι Μαρινάκης, Σπανός και Κομπότης έχουν 15 μέρες προθεσμία ώστε να παραδώσουν τις μετοχές των ομάδων τους, ενώ δεν μπορεί να γίνει «εικονική» μεταβίβαση αλλά ούτε και σε συγγενή πρώτου βαθμού!

Πλέον, άπαντες περιμένουμε τις εξελίξεις σε μια από τις πιο σημαντικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει ποτέ τον ελληνικό αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.