Παναγιωτόπουλος: "Ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι!"

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, στάθηκε στα λάθη του Παναθηναϊκού και δεν πήρε θέση για το φάουλ στον Παππά, τονίζοντας πάντως πως το τριφύλλι έπρεπε να πάρει την νίκη.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Αυτό που έχει σημασία έχει ότι πήραμε ένα καλό σουτ, του Κέι Σι Ρίβερς, αλλά τους δώσαμε το δικαίωμα να τρέξει ο καλύτερος τους παίκτης στο γήπεδο. Στην τελευταία επίθεση, δεν θέλω να σταθώ αν έγινε ή δεν έγινε φάουλ, αλλά δεχθήκαμε καλάθι στο τρανζίσιον, και δεν έπρεπε.

Ήμασταν καλύτεροι, μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Μπασκόνια θα ήταν πιο επιθετική, με διάθεση να παίξει και να πιέσει. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Από την στιγμή που αρχίσαμε να πηγαίνουμε  καλά στο 2ο μέρος, έπρεπε να πάρουμε το ματς . Από εκεί και πέρα, όταν μια ομάδα νιώθει την επίθεση, μπορεί να βάλει δύσκολα σουτ. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί σε επίθεση και άμυνα. Είναι ανεπίτρεπτο να τελειώνει το παιχνίδι με 2 αμυντικά τρανζίσιον."

Για το τι κρατάει η ομάδα: "Το διάβασμα στην επίθεση, την μετάλλαξη στο 2ο μέρος, την προσπάθεια των παιδιών, αλλά οι λεπτομέρειες κρίνουν τη νίκη, και αυτά ήταν τα αμυντικά τρανζίσιον."

Για την διαιτησία του ματς: "Είναι ένα κομμάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και πως θα την κάνουμε καλύτερη. Ο σύλλογος αυτό εκπροσωπεί και δείχνει να βελτιώνει τα δικά του λάθη και οι άλλοι φορείς κοιτάνε τα δικά τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.