«Οι ύβρεις δεν μας αγγίζουν. Στα 3 κόρνερ πέναλτι!»

Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται τόσο στην «σφαγιαστική» διαιτησία του Μάνταλου, όσο και στην... φιλοξενία που επιφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας οι άνθρωποι του Ατρόμητου!


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Το Σάββατο στο γήπεδο του Περιστερίου γίναμε μάρτυρες χυδαίων και υβριστικών επιθέσεων από παράγοντες της ομάδας του Ατρομήτου κατά μελών του Παναθηναϊκού. Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη της αναμέτρησης όταν άνθρωποι του πάγκου των γηπεδούχων επιτέθηκαν απρόκλητα λεκτικά σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας. Συνεχίστηκαν με αγοραίες συμπεριφορές στο χώρο των αποδυτηρίων και κατέληξαν κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Και όλα αυτά από υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του Ατρομήτου, όπως ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος πρόσφατα παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της αλλοίωσης αποτελεσμάτων, κάτι που συνιστά κακουργηματική πράξη.


Τέτοιες παραληρηματικές ύβρεις όχι απλά δεν αγγίζουν τον Παναθηναϊκό, τα εκατομμύρια των φίλων του και την τεράστια Ιστορία του, αλλά ντροπιάζουν την ίδια την ομάδα του Ατρομήτου. Τις θεωρούμε απαράδεκτες και περιμένουμε από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν άμεσα.


Όσο για τη διαιτησία του γνωστού στο πανελλήνιο κ. Μάνταλου η φράση «στα τρία κόρνερ πέναλτι», απέκτησε άλλη οντότητα αφού στις τρεις παραβάσεις πέναλτι που υπέπεσαν ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, υπέδειξε τη μία. Κατόρθωσε δε να αφήσει επί 94 λεπτά στο γήπεδο τους Ρισβάνη, Ουάρντα οι οποίοι έπρεπε να είχαν αποβληθεί».


Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έφερε την απάντηση του Ατρομήτου, όπου οι Περιστεριώτες έκαναν λόγο για προκλητική συμπεριφορά του Σταμάτη Γαρρή. Αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από το «πράσινο» στρατόπεδο και λίγο αργότερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «πράσινης» ΠΑΕ έδωσε τη δική του απάντηση, γράφοντας στο Facebook: "Δυστυχώς για εσάς ήταν παρόντες πολλοί. Και άκουσαν καλά και τι είπα και τι απαντήσατε και φυσικά ποιος είχε απειλητική συμπεριφορά. Οι δικοί σας άνθρωποι άλλωστε μου έλεγαν για εσάς «άφησε τους αφού βλέπεις ότι είναι εκνευρισμένοι και δεν καταλαβαίνουν τι τους λες». Αν θέλετε δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βίντεο που ήδη έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και με ανάλυση φωνής θα καταλάβετε ποιος λέει τι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.