Ουζουνίδης: "Περίμενα καλύτερη εμφάνιση."

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ τόνισε πως στο γκολ της ΑΕΚ δεν τηρήθηκε το fair-play!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Με βάση τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Με τον τρόπο όμως που ήρθε το γκολ της ΑΕΚ είναι σκληρό για εμάς. Παρά το γρήγορο δικό μας γκολ η ΑΕΚ κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα στο πρώτο μέρος. Πήγαμε έτσι στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε αρκετά πράγματα. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Βγάλαμε την μπάλα έξω για fair-play και -δικαίωμά τους- συνέχισαν και βάλανε ένα γκολ."

Για την εμφάνιση: "Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Έχουμε αρκετά προβλήματα αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτά. Αυτός που έκανε την διαφορά στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν ο Βιγιαφάνιες. Περίμενα καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα μου."

Για το αν θα επηρεάσει ψυχολογικά: "Όχι, θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη. Και εμείς πέρσι στο ΟΑΚΑ έτσι κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό. Μας πείραξε ο τρόπος που ήρθε. Θα έπρεπε να φερθούμε πιο έξυπνα να κρατήσουμε την μπάλα."

Για τον παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος: "Είχαμε αποστάσεις στις γραμμές. Στο δεύτερο μέρος το βελτιώσαμε. Η ΑΕΚ όπως παίζει έπρεπε να τους αφήσουμε για να βρούμε χώρους. Δεν καταφέραμε όμως να πετύχουμε το γκολ στις ευκαιρίες μας."

Για τον Μολίνς: "Έχουμε άλλον επιθετικό; Προβληματιστήκαμε αν έπρεπε να γίνει αλλαγή αλλά είπε ότι μπορεί να συνεχίσει. Έχουμε πολλά προβλήματα που κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα."

Για τον Τσάβες: "Ο Αντρές έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Θα δούμε μέσα στην εβδομάδα σε τι κατάσταση βρίσκεται."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.