Κουρμπέλης: "Είναι ψυχολογικό το θέμα εκτός έδρας."

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης απέδωσε τις κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού εκτός έδρας σε ψυχολογικούς λόγους, ενώ τόνισε πως η ομάδα δυσκολεύεται να γίνει απειλητική μακριά από την Λεωφόρο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος καιγόταν για βαθμούς, το ίδιο και εμείς όμως, συνεπώς αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ξεκινήσαμε καλά, κερδίσαμε μονομαχίες στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά στη συνέχεια χάσαμε μπαλιές και οι αντίπαλοι έκαναν αρκετές επιθέσεις. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαστε λιγότερο απειλητικοί εκτός έδρας, πρέπει να γίνουμε περισσότερο γιατί με 2-3 φάσεις δεν σκοράρεις, χρειαζόμαστε μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, δεν έχουμε βρει ακόμη τον τρόπο όμως να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας, πρέπει να το δουλέψουμε για να βρούμε τη λύση, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό με τα εκτός έδρας. Δεν ξεχνάμε την μπάλα που ξέρουμε από Κυριακή σε Κυριακή και να υπάρχει τέτοια διαφορά στην απόδοση, είναι ψυχολογικό το θέμα και θα λυθεί μέσα από την ομάδα. Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί, με συνεννόηση και με το προπονητικό τιμ.

Από την Δευτέρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την ήττα, να δουλέψουμε πολύ στην προπόνηση και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Η παρουσία του Σιλά στην πλάτη μου με βοηθάει να ανεβαίνω περισσότερο, γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη στα αμυντικά καθήκοντα.

Για τα μπαράζ της Εθνικής με την Κροατία: "Μανωλάς και Σωκράτης είναι οι κολώνες της άμυνας της Εθνικής και η απώλειά τους στο παιχνίδι με την Κροατία είναι πολύ μεγάλη, αλλά οφείλουμε να το παλέψουμε στο Ζάγκρεμπ και να πάρουμε την πρόκριση στην Αθήνα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.