Καλάθης: "Παίξαμε σαν ομάδα!"

Ως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Εφές ο Νικ Καλάθης, ο οποίος τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έπαιξαν ως ομάδα για να καταφέρουν να επικρατήσουν απέναντι στην Ανατολού.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το εάν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του: "Θεωρώ πως ήταν. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου. Ήταν μια συνολική προσπάθεια. Βρεθήκαμε 9 πόντους πίσω, όμως καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ο Ίαν και ο Παππάς έβαλαν κάποια μεγάλα καλάθια και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι."

Για το κλειδί της νίκης: "Παίξαμε σαν ομάδα. Παίξαμε ομαδικά και αυτό έγινε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν πολύ καλή και άμυνα. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους, αλλά και πάλι είχαμε πολύ καλή άμυνα."

Για το αν σκέφτεται το triple double: "Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα είναι η νίκη. Κάποια στιγμή θα γίνει, αν είναι να γίνει."

Για την καλή εμφάνισή του στο «Sinan Erdem»: "Μου αρέσει το γήπεδο. Εδώ έπαιξα καλά και στο Eurobasket. Με βολεύει και το παιχνίδι που παίζουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν πάνω από τη στεφάνη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.