Η πρόταση της διοίκησης στους παίκτες

Οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Αγησίλαος Τουμαζάτος έδωσαν το «παρών» στην σημερινή προπόνηση της ομάδας και κατέθεσαν στους παίκτες την πρόταση του συλλόγου για την πληρωμή τους.


Οι δύο προαναφερθέντες μάζεψαν τους παίκτες στην αίθουσα συγκεντρώσεων, χωρίς το προπονητικό τιμ, ώστε να γίνει η σχετική κουβέντα. Τον λόγο πήρε αρχικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου, λέγοντας πως: "Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος αλλά οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για την ομάδα και θέλω να ξέρετε ότι εκτιμάμε απεριόριστα τη στάση σας. Πραγματικά σας το λέω αυτό εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό και θέλω να ξέρετε ότι η βασική μας προσπάθεια είναι να μην χάσατε τα λεφτά σας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα διασφαλίσουμε. Για αυτό προσπαθούμε μέρα με τη μέρα και είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο να έχουμε τη συμπαράστασή σας.".

Όσον αφορά την πρόταση της διοίκησης, έχει ως εξής. Να λάβουν οι παίκτες το 40% του ποσού που τους οφείλεται άμεσα και το υπόλοιπο 60% στο τέλος του Ιανουαρίου, όταν η ομάδα θα λάβει χρήματα από την δόση της Αλ Αΐν για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ. Παράλληλα, τα στελέχη της ομάδας έδωσαν εγγυήσεις πως τότε τα χρήματα θα τους καταβληθούν στο ακέραιο, ενώ όσοι παίκτες συμφωνήσουν θα υπογράψουν και τα σχετικά έγγραφα, σαν διακανονισμό.

Η αντίδραση των παικτών ήταν θετική, αφού όλοι έδειξαν κατανόηση στα προβλήματα του συλλόγου και θέλουν να βοηθήσουν. Φυσικά, μέχρι να πέσουν υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται απόλυτα βέβαιο. Ωστόσο, με ερωτηματικό την περίπτωση του Χουλτ -αφού ο δικηγόρος του επιμένει στην προσφυγή- δύσκολα θα υπάρξει άλλο ζήτημα στο τριφύλλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.