Γκιστ: "Μπορούμε να κερδίσουμε πάλι!"

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει μέσα στο ΣΕΦ εξέφρασε ο Τζέιμς Γκιστ, τονίζοντας πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε πάλι. Πάντα σε έναν αγώνα μπάσκετ, οι πιθανότητες είναι 50-50. Έχουμε ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Είμαστε σε καλή κατάσταση και φόρμα. Μόνο χρειαζόμαστε μεγαλύτερη συγκέντρωση στα παιχνίδια εκτός έδρας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Παίζουμε καλά στο ΟΑΚΑ, ενώ εκτός έδρας για 25-30 λεπτά. Εκεί πρέπει να είσαι καλός και στα 40 λεπτά, ειδικά σε γήπεδα όπως του Ολυμπιακού που θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, ενώ στην επίθεση να τρέχουμε όποτε μπορούμε. Αυτά τα μικρά πράγματα μπορεί να καθορίσουν το παιχνίδι."

Για το τι μπορεί να σημαίνει μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό: "Σημαίνει πολλά για τον κόσμο. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι. Πρέπει να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι, έχοντας παίξει ήδη πέντε πριν από αυτό. Σημαίνει πολλά για τον κόσμο μια νίκη επί του Ολυμπιακού και θα σημαίνει και πολλά για εμάς, προσθέτοντας μια ακόμα νίκη, αλλά είναι ένα παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ελπίζουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε εκτός έδρας. Αυτός είναι ο βασικός στόχος μας, να πάρουμε εκτός έδρας νίκη, που θα σημαίνει πολλά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.