Δομάζος: "Ο Κωνσταντίνου είναι ψεύτης, σαν τον Αλαφούζο!"

«Βόμβες» από τον Μίμη Δομάζο, που χαρακτήρισε τον Βασίλη Κωνσταντίνου ψεύτη και τον παρομοίασε με τον Γιάννη Αλαφούζο. Τι είπε για τις Ακαδημίες αλλά και το να παίζουν στην Εθνική ξένοι, όπως ο Ζέκα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «koutipandoras»:

Για την πρόταση που είχαν κάνει οι παλαίμαχοι στην ΠΑΕ για την «μετακόμιση» στο ΟΑΚΑ: "Εμείς οι παλαίμαχοι κάναμε ένα πρόγραμμα και πήγαμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο που είπαμε στο συμβούλιο ήταν να πάει να παίξει ο Παναθηναϊκός τα δυο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Είχαμε πει να έπαιζε και τρία χρόνια σε αυτό το γήπεδο, όχι ότι θα ξεχρεώσει, αλλά για να σταθεί στα πόδια του μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον πάρει. Πήγαμε και του τα είπαμε του κυρίου, του προέδρου του Παναθηναϊκού, του συναδέλφου μας, Βασίλη Κωνσταντίνου."

Η απάντηση του Κωνσταντίνου ήταν: "Θέλει 300.000 ευρώ το παιχνίδι", με τον Δομάζο να τονίζει: "Άμα ήταν για 300.000 ευρώ το παιχνίδι, δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν θα έπαιζε. Εγώ και ο Αντωνιάδης πήγαμε στον υπουργό και τον πρόεδρο του σταδίου (σ.σ ΟΑΚΑ). Ξέρετε τι μας είπαν; Ότι για να παίξει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, για το ένα παιχνίδι ήθελε 40.000 ευρώ. Ο κύριος αυτός, ο ψεύτης, μας είπε 300.000 ευρώ. Αλλά όπως είναι ο Αλαφούζος είναι και αυτός. Βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός - μακάρι να βγω ψεύτης -, θα πάει στα βράχια.

Αυτή τη στιγμή, αυτός που θα μπει μέσα στον Παναθηναϊκό, πρέπει να δώσει 70 εκατομμύρια ευρώ, να μην πω 100 εκατομμύρια. Ποιος θα έχει τόσα λεφτά; Όποιος και να έχει, θα τα δώσει; Τα βλέπω μαύρα τα πράγματα αν δεν βρεθεί τώρα κάποιος Παναθηναϊκός, δυστυχώς δεν βάζει κανείς σήμερα το χέρι του στην τσέπη."

Για τους παίκτες από τις πράσινες ακαδημίες: "Ποιες ακαδημίες; Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Βλέπεις κανένα παιδάκι να παίζει; Αν εξαιρέσεις έναν, δυο στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ, ξένοι είναι όλοι αυτοί που παίζουν. Από ποια ακαδημία λοιπόν θα παίξει ο Έλληνας; Δεν θα παίξει το παιδί. Κάποτε δεν υπήρχε αυτό. Ήταν όλοι Έλληνες."

Για το εάν συμφωνεί ή διαφωνεί με το να παίρνουν ελληνικό διαβατήριο άλλης εθνικότητας παίκτες και να φορούν το εθνόσημο: "Μακάρι σαν το Ζέκα να υπάρξουν και άλλοι. Είδατε πως ήταν ένας από τους δυο ή και ο μόνος που έτρεχε και προσπαθούσε στον αγώνα στην Κροατία."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.