Διαμαντίδης: "Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι κάνουν συνεχώς υπερβάσεις."

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την ζωή του μακριά από το μπάσκετ, το πόσο καλός πατέρας προσπαθεί να είναι αλλά και το ελληνικό μπάσκετ, με το υψηλό επίπεδο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το «Pick 'n roll» της Cosmote TV:

Για την ζωή του μακριά από τα παρκέ: "Μου λείπει το μπάσκετ. Όταν κάνεις κάτι για 17 χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, συν τα 3-4 χρόνια που προηγήθηκαν, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να σταματήσεις. Είναι όμως κάτι που πρέπει να αποδεχθείς. Αυτή είναι η ζωή για εμάς τους αθλητές. Για εμάς η δουλειά μας τελειώνει στα 37 μας και έχουμε μπροστά μας μία ολόκληρη ζωή στη συνέχεια.

Για το πόσο καλός μπαμπάς προσπαθεί να είναι: "Είχα κατασταλάξει, ειδικά μετά την γέννηση των παιδιών μου, ότι το μπάσκετ είναι ένα πάρα πολύ ωραίο άθλημα, αλλά η πρώτη προτεραιότητα είναι να είμαι καλός μπαμπάς. Να είμαι δίπλα στα παιδιά, να τους δείχνω ποιο είναι το σωστό. Το μπάσκετ το βλέπω πλέον ως φίλαθλος."

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ: "Η πίεση είναι λογικό να επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Τόσο η οικογένεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και η οικογένεια των αδελφών Αγγελόπουλων κάνουν συνεχώς υπερβάσεις. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει συνεχόμενες παρουσίες σε Final-Four, ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει καλές πορείες. Οι δύο ομάδες είναι πλέον παραδοσιακές δυνάμεις. Παρά την κρίση εξακολουθούν και βρίσκονται εκεί. Είναι δυνατοί και θα πάνε καλύτερα στο μέλλον."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.