Βόβορας: "Το ταβάνι μας είναι πολύ υψηλό!"

Ο Γιώργος Βόβορας σχολίασε την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού, τόνισε ότι η ομάδα φέτος έχει πολύ υψηλό ταβάνι και αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι στο ΣΕΦ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του «sdna»:

"Ήταν ένα νοκ-άουτ παιχνίδι Κυπέλλου και πάντα το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μπορεί να κρύβει μεγάλους κινδύνους. Η ομάδα έδειξε πολύ μεγάλη σοβαρότητα και στην προετοιμασία και στη διάρκεια του αγώνα. Αμυντικά, είχαμε μεγάλη πίεση, βγάλαμε τον Κολοσσό έξω από την φιλοσοφία του και η καλή μας άμυνα μας έδωσε την ευκαιρία να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, ενώ βοήθησε το γεγονός πως όλοι οι παίκτες από τον πάγκο ανέβαζαν το ρυθμό. Όταν μία ομάδα σαν εμάς, έχει αυτή τη συγκέντρωση με αυτό το ρυθμό, μπορεί να κερδίσει τέτοια νοκ-άουτ παιχνίδια.

Είμαστε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Είχαμε δυο σημαντικές ελλείψεις, καθώς και ο Λεκαβίτσιους και ο Θανάσης μας δίνουν διαφορετικά στοιχεία. Η ομάδα έχει φέτος την πολυτέλεια να δοκιμάζει πολλά σχήματα, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το ταβάνι είναι πολύ ψηλό και είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τους στόχους μας."

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Σήμερα ήταν σημαντικό το παιχνίδι για εμάς και από αύριο έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.