Βλαχοδήμος: "Ευχαριστώ τον κόσμο, μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα!"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του, ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και τόνισε πως με την... φόρα από την σημερινή νίκη μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ήταν μια μεγάλη νίκη, είναι πάντα ωραίο να νικάς στα ντέρμπι. Αυτό ήθελε ο κόσμος, αυτό θέλαμε κι εμείς και είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτό το παιχνίδι. Το να κερδίζεις ένα ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά από εδώ και πέρα. Να χαρούμε σήμερα και αύριο και μετά να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια.

Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για την ομάδα, για τη βαθμολογία και για τον κόσμο. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε πάντα καλά και ο ένας να βοηθάει τον άλλον. Ήταν μια τρομερή ατμόσφαιρα σήμερα και ελπίζω να είναι πάντα έτσι. Αν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αυτό δεν το ξέρω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε. Θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να ξεκινήσουμε και εκτός έδρας. Πιστεύω ότι θα μας δώσει φόρα το σημερινό ματς και θα το κάνουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.