Βιγιαφάνιες: "Μόνο μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε!"

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, Λούκας Βιγιαφάνιες, χαρακτήρισε «θρίαμβο» τη νίκη επί του Ολυμπιακού, τόνισε πως έχει ξεπεράσει πλέον πλήρως τον τραυματισμό του και ξεκαθάρισε πως η ομάδα μπορεί να πάει μπροστά μόνο με την στήριξη του κόσμου της!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: "Είναι σημαντική νίκη, ένας θρίαμβος σε ντέρμπι. Μια νίκη μπροστά στους φιλάθλους μας που είναι κοντά μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τους χρειαζόμαστε ως ομάδα, τους θέλουμε δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις."

Για τους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων: "Αυτό το κοιτάζουμε με την πάροδο του χρόνου. Σε κάθε παιχνίδι αισθανόμαστε όλο και καλύτερα. Οι φίλαθλοι μας πλαισιώνουν και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές."

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω του τραυματισμού και το τέρμα που πέτυχε: "Πολύ σημαντικό γκολ, αλλά πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Έμεινα πολύ σημαντικό διάστημα χωρίς παιχνίδι. Χρειάστηκα δύο με τρία παιχνίδια για να ανακτήσω τον ρυθμό μου. Τώρα όμως είμαι εντάξει."

Για το τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο: "Πάμε όλοι μαζί. Τους χρειαζόμαστε όταν είμαστε στον αγωνιστικό. Αισθανόμαστε πολύ καλά με τους φιλάθλους δίπλα μας. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.