Τρεις αγωνιστικές σε Μολέδο!

Σε μια απόφαση-σκάνδαλο, ο Μολέδο τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και χάνει το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ετοιμάζει έφεση το τριφύλλι!


Η Λάρισα είχε κάνει καταγγελία κατά του Βραζιλιάνου στόπερ μετά το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, για «βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά» για μια φάση την οποία είδε ο διαιτητής του αγώνα και θεώρησε πως δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε λοιπόν με τρεις αγωνιστικές στον Μολέδο, ο οποίος θα χάσει το «αιώνιο» ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Φυσικά το τριφύλλι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης και θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Παναθηναϊκό χρηματική ποινή ύψους 8.500 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Λάρισα).

Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Μολέδο ντα Σίλβα Μολέδο ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ για πράξη, στον αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λάρισα, που προβλέπεται και τιμωρείται από διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.