Ταυλαρίδης: "Νομίζετε ότι έχω κάποια μηχανή που βγάζει χρήματα;"

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησε για την διαμάχη του με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος έχει την συνείδησή του ήσυχη και θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Sport24 Radio 103,3»:

"Στην τελευταία μου συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ζήτησα τα μισά χρήματά μου μπροστά και τα υπόλοιπα σε δόσεις για να μου πει ότι δεν υπάρχει φράγκο. Στις 29 Αυγούστου τους στέλνω την φορολογική μου δήλωση. Δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να μου απαντήσουν.

Εγώ είμαι νομοταγής δεν έχω μάθει να χρωστάω ευρώ στο κράτος. Πήρα την Παρασκευή, εκτός από τα 10.000 ευρώ πλήρωσα και τα 70.000 του Παναθηναϊκού. Τι νομίζετε ότι έχω κάποια μηχανή που κόβει χρήματα. Με πήρε ο κύριος Τουμαζάτος και μου είπε ότι έχω να πάρω 30.000. Για τα χρήματα της εφορίας δεν μου είπε κανείς τίποτα.

Την Δευτέρα με πήρε ο κύριος Διαμαντόπουλος και μου είπε ότι θα χάσω τα χρήματά μου γιατί θα υπάρξει στάση πληρωμών. Εγώ του είπα ότι θα πάρω το ρίσκο. Με πήρε και ο κύριος Κωνσταντίνου. Δεν έχω να πω κάτι μαζί του. Θα πάει ως το τέρμα η υπόθεση.

Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Από όταν έφυγα από την ομάδα δεν έχει έρθει ένα άτομο να μου πει ότι δεν φέρθηκα καλά. Όλοι μου λένε ότι από την ομάδα δεν μου φέρθηκαν σωστά. Θέλω να είμαι συνεπής απέναντι στα παιδιά μου, στο κράτος, στην μάνα μου και στον πατέρα μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.