Πασκουάλ: "Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα!"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την έναρξη της φετινής σεζόν και τους στόχους της ομάδας, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πήρε θέση για το συμβάν με τα «νυχτοπερπατήματα» στην Μόσχα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα πλαίσια της Media Day του συλλόγου:

"Γενικά, στο μπάσκετ δεν είναι εύκολο να χτίσεις μία ομάδα. Έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θέλω ξανά να πω ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του για την προσπάθεια που έχει γίνει. Τώρα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και κάθε διοργάνωση."

Για την ποιότητα των ομάδων στη Euroleague και τους στόχους: "Όταν βλέπεις τα ρόστερ όλων των ομάδων, καταλαβαίνεις ότι όλες έχουν τον ίδιο στόχο. Θέλουν να πάνε στο Final Four και να κατακτήσουν τον τίτλο. Και πράγματι όλες οι ομάδες έχουν τέτοιο potential. Ωστόσο, εμείς πρέπει να έχουμε όλη την προσοχή μας στους εαυτούς μας. Να δουλέψουμε μαζί και κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη. Στο τέλος, θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Έχω όμως εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στη δουλειά μου."

Για το περιστατικό στη Μόσχα που έφερε... τιμωρίες: "Ναι θέλω να πω κάτι. Νομίζω πως είναι ώρα να τελειώσει αυτό, να κοιτάξουμε την ομάδα μας, να μην μιλήσουμε για κάτι άλλο. Ο, τι έχω να πω το έχω πει στους συνεργάτες μας. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που έρχονται, γιατί την Τετάρτη παίζουμε Κύπελλο και θα ακολουθήσει το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.