Πασκουάλ: "Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!"

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε την σημασία του να είναι όλοι στο τριφύλλι ενωμένοι, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μπάμπεργκ, που θεωρεί δύσκολη αντίπαλο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ και την αντίδραση μετά την ήττα στη Βαρκελώνη: "Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και το πρώτο που πρέπει να δείξουμε είναι ότι η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι ενωμένη. Ότι δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και αύριο πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Όπως δείξαμε πέρυσι, όταν είμαστε μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Δεύτερον πρέπει να παίξουμε με σωστό τρόπο. Ως τώρα μόνο μία μέρα δεν το κάναμε. Σίγουρα αύριο πρέπει να δείξουμε σε όλους καλή εικόνα. Καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση, καλύτερη συγκέντρωση και πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Γιατί από την αρχή της σεζόν χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και βολές. Αυτό συμβαίνει καμιά φορά και αλλάζει στην πορεία, όμως είναι ώρα να αρχίσουμε να παίζουμε σωστά και να νικήσουμε."

Για την Μπάμπεργκ και το ρόστερ της: "Έχουν νέο ρόστερ. Έκαναν καλή δουλειά το καλοκαίρι, γιατί ήταν δύσκολο γι’ αυτούς, αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Όπως κι εμείς, έχουν νέους παίκτες, είναι νέα ομάδα, αλλά έπαιξαν πολύ καλά με τη Μακάμπι ως έξι λεπτά πριν το τέλος, πριν ο Τζάκσον παίξει απίστευτα για τη Μακάμπι. Θεωρώ ότι η Μπάμπεργκ παίζει πολύ καλά, έχει εξαιρετικό προπονητή και θα είναι δύσκολο να νικήσουμε αύριο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.