Παππάς: "Όνειρο ο Παναθηναϊκός, θα δούμε τι θα γίνει!"

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για τον στόχο της ομάδας εν'όψει της νέας σεζόν, ξεκαθάρισε ότι για τον ίδιο ήταν όνειρο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του, που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Η ομάδα έκανε μεταγραφές  για να γίνουν ξέκάθαροι οι ρόλοι. Κάποιοι είναι έμπειροι, κάποιοι φιλόδοξοι. Θα δημιουργηθεί ένα μείγμα για να προχωρήσει η ομάδα. Έχω αναπτύξει σχέση με τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα, η οποία ήταν όνειρό μου να παίξω από μικρός. Από εκεί και πέρα, είμαστε στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου και θα δούμε τι θα γίνει."

Για την αλλαγή του ρόλου του στη διάρκεια της περσινής σεζόν: "Προσαρμόστηκα στις ανάγκες της ομάδας. Είχε η ομάδα παίκτες με ταλέντο στην επίθεση και έτσι έπρεπε να ρίξω κάπου αλλού στο βάρος. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του προπονητή. Μακάρι να προοδεύσω και να είμαι καλύτερος φέτος. Καταρχάς για την ομάδα η επιστροφή στο Final 4 είναι κίνητρο και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Οι εγχώριοι τίτλοι είναι σημαντικοί, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να προσαρμοστούμε εκεί. Θέλω να κάνω μια καλή χρονιά γιατί είναι η τελευταία μου χρονιά στην ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Γενικά ο άνθρωπος αντιδρά με το συναίσθημα και με τη λογική βγάζει με τα συμπεράσματα. Λογικό είναι να σκέφτομαι το συμβόλαιό μου, τη δουλειά μου και την οικογένεια μου. Μπορεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα όσο μεγαλώνεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.