Παππάς: "Ιδιαίτερη η φετινή χρονιά, να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο!"

Συγκινητικές ήταν οι δηλώσεις του Νίκου Παππά, που τόνισε πως το τμήμα μπάσκετ πρέπει να κάνει τον κόσμο χαρούμενο, αφού η κατάσταση σε ποδόσφαιρο κι Ερασιτέχνη είναι πολύ δύσκολη! Τι είπε για τον ρόλο του στα αποδυτήρια.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Μπήκαμε πολύ αποφασισμένα. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά το κακό αποτέλεσμα στην Βαρκελώνη. Ένα κακό διάστημα είχαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη διαφορά από τους 10 πόντους στο τέλος.

Σίγουρα, πληγώθηκε ο εγωισμός μας και θέλαμε να αντιδράσουμε. Η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη. Ο Ερασιτέχνης καταρρέει, το ποδόσφαιρο χαροπαλεύει και θέλουμε εμείς να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο, γιατί μόνο το μπάσκετ μπορεί να φέρει μεγάλες χαρές. Το ξέρουμε και αυτή η χρονιά πρέπει να είναι ιερή για όλους, γιατί είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο. Έχουν έρθει μεγάλοι παίκτες που δεν χαμπαριάζουν από άγχος και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Είμαστε εδώ, γιατί το μπάσκετ στηρίζεται από έναν άνθρωπο που τα... σκάει. Πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα, για να δώσουμε χαρά σε ανθρώπους, των οποίων ο εγωισμός έχει πληγωθεί."

Για το αν ο ρόλος του είναι πιο μεγάλος και στα αποδυτήρια: "Αν χρειαστεί να πω μία κουβέντα, ίσως την πω είτε είναι στη δικαιοδοσία μου είτε όχι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.