Πανηγυρική επιβεβαίωση του ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ από την ΠΑΕ!

Απόλυτη δικαίωση του ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, το οποίο ήταν το πρώτο μέσο που σας ενημέρωσε για τα έσοδα της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και αποκάλυψε πως το χρέος είναι κάτω από τα 80 εκατομμύρια!


Τα χρόνια της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός έχει εισπράξει 13 εκατομμύρια ευρώ από πωλήσεις παικτών, την στιγμή που το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ είχε βγάλει το συγκεκριμένο ποσό στα 13.5, έχοντας ελάχιστη απόκλιση. Αντίστοιχα είναι τα πράγματα και στα τηλεοπτικά, όπου σας είχαμε ενημερώσει για έσοδα μεταξύ 24-30 εκ. ευρώ και αυτά ήταν 25! Προσθέτοντας και τα έσοδα από την Ευρώπη, που βγήκαν στα 16 εκ. ευρώ και εμείς τα είχαμε υπολογίσει λίγο λιγότερα -δίχως να γνωρίζουμε τι εισέπραξε η ομάδα τις δύο χρονιές που δεν μπήκε σε ομίλους- αντιλαμβάνεστε πως το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ παρείχε τις πιο έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τα έσοδα της ομάδας.

Έσοδα τα οποία ως... δια μαγείας είχαν αγνοήσει όλα τα υπόλοιπα μέσα, για αυτό και παρουσίαζαν χρέη (και όχι «άνοιγμα») 80 εκατομμυρίων ευρώ. Φυσικά από την πρώτη στιγμή σας είπαμε πως το νούμερο αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα και είχαμε απόλυτο δίκιο, με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ να μας δικαιώνει πανηγυρικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.