Ουζουνίδης: "Αν δεν υπάρχει σωτηρία, να βγει κάποιος να το πει!"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με την Λάρισα αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σχολιάζοντας τα χρέη και καλώντας κάποιον υπεύθυνο να βγει και να πει ευθέως πως δεν υπάρχει σωτηρία, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:

Για την Λάρισα: "Έχει καλούς παίκτες σαν μονάδα, αλλά ακόμα δεν έχει το σύνολο που πρέπει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα άλλα. Η ΑΕΛ έχει γίνει πιο σφιχτή με τον καινούριο προπονητή."

Για την στήριξη του κόσμου και αν περιμένει γεμάτη Λεωφόρο: "Μακάρι να έχουμε την ίδια στήριξη. Την ίδια υποστήριξη στην ομάδα και να είναι τόσο κόσμια όπως και με τον ΠΑΣ. Επειδή ακολουθούν ντέρμπι όποτε τους θέλουμε στο γήπεδο και υπάρχει το ενδεχόμενο τιμωρίας.

Πιστεύω ο κόσμος πως είναι μια μεγάλη βοήθεια προς την ομάδα. Μόνος του κακά τα ψέματα δεν μπορεί, αλλά είναι μεγάλη βοήθεια που θα δώσει περισσότερη ζωή στο σύλλογο. Ευελπιστούμε κάποιοι να εκτιμήσουν αυτό το όνομα που λέγεται Παναθηναϊκός και να σταθούν κοντά του.

Είναι τόσο μεγάλα τα χρέη που ο κόσμος από μόνος του δεν μπορεί. Για να πούμε και την αλήθεια, δεν μπορεί να ζητάς από κάποιον να βάλει λεφτά να σε βοηθήσει όταν δεν είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει η πιθανότητα να σωθείς. Αυτό να πούμε πρώτα στον κόσμο. Για μένα πρέπει να βγουν κάποιοι και να μιλήσουν, όχι μέσω δημοσιευμάτων αλλά με το πρόσωπο τους στον κόσμο και να τους πουν: «κύριοι θέλουμε τη βοήθεια σας, αυτό είναι το πλάνο μας για να σωθεί η ομάδα».  Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγεις και να το πεις, γιατί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτός."

Για τα νούμερα που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας: "Δεν τρόμαξα με τους αριθμούς των χρεών. Τους ήξερα», ανέφερε γελώντας ο πράσινος τεχνικός και πρόσθεσε: «Νομίζω πως πρώτη φορά στην ιστορία του Παναθηναϊκού και γενικά μεγάλης ομάδας δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος σε ομάδα. Θεωρητικά υπάρχει αυτή τη στιγμή και είναι ο κύριος Αλαφούζος. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να είναι πιο κοντά."

Για τα αγωνιστικά θέματα: "Ο Σιλά μπορεί να καλύψει τον Ζέκα, αλλά θέλει να μάθει το στιλ παιχνιδιού. Το μόνο που με κάνει να είμαι αισιόδοξος είναι η ατομική ποιότητα. Οι παίκτες έχουν διάθεση και θέλουν να μάθουν."

Για το τι δώρο θα ήθελε για τα γενέθλιά του: "Την υγεία μας και η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Η ομάδα να βρει κάτι για να την οδηγήσει εκεί που της αρμόζει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.