Ο ανεβασμένος Μουνιέ!

Ο Άντονι Μουνιέ φαίνεται πως βρίσκει ρυθμό την κατάλληλη στιγμή, αφού ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται στα επερχόμενα, δύσκολα παιχνίδια.


Ο Γάλλος ήρθε στον Παναθηναϊκό την τελευταία ημέρα των μεταγραφών με εξαιρετικές περγαμηνές, αφού η τεχνική του και οι ικανότητές του δεν χρήζουν αμφιβολίας. Στις πρώτες του εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα ωστόσο παρουσιαζόταν κατώτερος του μετρίου και δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να βοηθήσει την ομάδα.

Αυτό όμως άλλαξε στα δύο τελευταία παιχνίδια, με Λαμία και Αναγέννηση, στα οποία φαίνεται πως άρχισε να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Απέναντι στην Λαμία ήταν ο πιο δραστήριος και κινητικός παίκτης του Παναθηναϊκού, που δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα με τις μπαλιές του αλλά και τις ατομικές του ενέργειες.

Στο ματς της Καρδίτσας προσέθεσε και ουσία στο παιχνίδι του, αφού ήταν ο σκόρερ του 1-1 για το τριφύλλι και έβγαλε την ασίστ στο 1-2, ενώ είδε ακόμη ένα υπέροχο γκολ του να ακυρώνεται -σωστά- ως οφσάιντ. 

Φυσικά το επίπεδο των αντιπάλων ήταν χαμηλό, όμως αυτές οι εμφανίσεις θα του ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία εν'όψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται, με πρώτο φυσικά το «αιώνιο» ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.