Λοτζέσκι: "Μας έδωσε αυτοπεποίθηση η νίκη."

Ο Ματ Λοτζέσκι επέστρεψε στο ΣΕΦ, αυτή την φορά φορώντας πράσινα, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού και μίλησε για την νίκη του Παναθηναϊκού και τον επερχόμενο αγώνα με την Μπαρτσελόνα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την πρώτη επίσκεψή του ως αντίπαλος στο ΣΕΦ: "Δεν ήταν δύσκολο. Ένιωθα καλά, αν και με τον κόσμο θα ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Όλα κύλησαν φυσιολογικά όμως. Ήταν λίγο παράξενο στα αποδυτήρια, αλλά το μυαλό μου και η προσοχή μου βρίσκονται εξ ολοκλήρου στον Παναθηναϊκό και όχι στον Ολυμπιακό."

Για το αν η νίκη αυτή ήταν μια... δήλωση από πλευράς Παναθηναϊκού"Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Προφανώς για να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας, η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, αν και ο Ολυμπιακός είχε σημαντικές απουσίες και ίσως με την παρουσία του κόσμου να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και να κέρδιζαν. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί. Είναι σημαντικό να αρχίζεις με μια νίκη σαν κι αυτή."

Για το αν με την νίκη αυτή οι «πράσινοι» έκαναν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας"Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε καλά την κατάλληλη στιγμή. Όπως έχετε δει τα τελευταία 2-3 χρόνια, το να παίρνεις το πλεονέκτημα έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι το ίδιο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν γίνει πολλά break. Πρέπει να είμαστε υγιείς και να μην έχουμε τραυματισμούς στο τέλος της ημέρας."

Για το επόμενο παιχνίδι, με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα"Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην Euroleague και είμαστε ενθουσιασμένοι γι αυτό. Προφανώς θέλω να παίξω καλά εναντίον τους, αλλά εκείνοι έκαναν τις επιλογές τους στους παίκτες και εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και συγκεντρωμένος στην ομάδα μου."

Για το αν οι «πράσινοι» βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση"Γιατί όχι; Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στο πρωτάθλημα και το κερδίσαμε. Θα παίξουμε ξανά μαζί τους, όμως αυτό είναι μεγάλο βήμα. Θα ακολουθήσουν και άλλα δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα με πολλά απαιτητικά παιχνίδια, οπότε η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση για να πάμε ακόμα καλύτερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.