Κωνσταντίνου: "Υπάρχει ένα... πράσινο φως στην άκρη του τούνελ!"

Αισιόδοξες δηλώσεις από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, που αποκάλυψε πως υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν τον Παναθηναϊκό χωρίς να θέλουν να μαθευτεί το όνομά τους, ανέφερε πως υπάρχει... πράσινο φως στην άκρη του τούνελ και αναφέρθηκε στις πιθανότητες πώλησης βασικών παικτών.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Το πιο ευχάριστο ήταν η εικόνα του κόσμου. Ο κόσμος που θέλει να στηρίξει το οικοδόμημα που λέγεται Παναθηναϊκός. Αυτή η συμπεριφορά καταξιώνει τον Παναθηναϊκό. Παναθηναϊκός δεν γίνεσαι, Παναθηναϊκός γεννιέσαι. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει να συμπεριφέρεται όταν βλέπει ότι το παιχνίδι παίζεται 50/50 και τα λάθη είναι ανθρώπινα και έτσι έγινε."

Για όσα κάνει η διοίκηση σωτηρίας: "Εμείς θα απευθυνθούμε σε ανθρώπους που έχουν οικονομική άνεση. Ακόμα δεν έχει γίνει κάτι σε αυτό, γιατί δώσαμε προτεραιότητα σε κάποια θέματα που έπρεπε να λυθούν. Μιλάω για τα οικονομικά, ώστε να μπορέσουμε μέχρι τέλη Οκτωβρίου να φανούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και να πάρουν χρήματα εκείνοι που είχαμε υποσχεθεί ότι θα πάρουμε. Βοηθηθήκαμε από τα χρήματα του Βλαχοδήμου και κάποια ακόμα χρήματα, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Οκτωβρίου. Έπρεπε να δούμε αυτά τα θέματα, τα είδαμε και πήραμε κάποιες αποφάσεις, όπως το να μην πάμε στο ΟΑΚΑ και να μείνουμε στη Λεωφόρο."

Για τον αν υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν αυτή την περίοδο: "Ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω για ατζέντα και πρόσωπα. Αυτά θα τα πούμε στις Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ και την Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Θα πρέπει η ατζέντα να περάσει από τη Γενική Συνέλευση για να πάρει έγκριση. Η τωρινή διοίκηση προσπαθεί να λύσει θέματα που ακόμα δεν μπορούν να βγουν στη δημοσιότητα. Υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν και δεν θέλουν να βγει προς τα έξω το όνομα τους. Δεν μιλάω για λεφτά πολλά, μιλάω και για λιγότερα, από ανθρώπους που δεν θέλουν να βγει το όνομα τους. Στόχος μου εμένα είναι να βοηθηθεί ο Παναθηναϊκός με κάθε τρόπο. Έχουμε σκοπό να απευθυνθούμε και σε ανθρώπους που είναι Παναθηναϊκοί και δεν είχαν ασχοληθεί πολύ και έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν την ομάδα και τον σύλλογο. Θέλω να κάνουμε μια επιτροπή τεχνοκρατών με οικονομική επιφάνεια, ώστε να έρθει κόσμος να βοηθήσει. Φυσικά θα απευθυνθούμε και στον απλό κόσμο που θέλει να βοηθήσει, ώστε να γίνει μια γενική κινητοποίηση.

Για την προσπάθεια των παλαιμάχων να βοηθήσουν: "Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Στόχος είναι ο κοινός σκοπός για τη σωτηρία και όχι να μπει μια προσπάθεια πάνω από την ομάδα. Πρέπει να βάλουμε τον Παναθηναϊκό πάνω από τον εαυτό μας. Δεν έχω να κρύψω τίποτα από κανέναν παλαίμαχο, νέο ή παλαιότερο. Το γραφείο μου είναι ανοικτό για όποιον θέλει να έρθει να συζητήσουμε τα πάντα."

Για τις πωλήσεις παικτών: "Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε για πωλήσεις παικτών. Μετά τη διακοπή θα μιλήσουμε με τον Μαρίνο και θα δούμε τι θα κάνουμε. Από κοινού με τον Μαρίνο θα αποφασίσουμε για αυτό το θέμα."

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία: "Μετά τον Δεκέμβρη θα σας μιλήσω για το μέλλον. Προσπαθούμε, έχουμε τη βοήθεια του κόσμου και μέχρι τέλη Δεκεμβρίου έχουμε έναν δύσκολο Μαραθώνιο και μετά από αυτό θα μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Υπάρχει ένα πράσινο φως στο βάθος του τούνελ, που δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πέσει στα βράχια."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.