Χίλιεμαρκ: "Ο κόσμος θα παλεύει για εμάς κι εμείς για αυτόν!"

Εκστασιασμένος από την στήριξη του κόσμου είναι ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, που τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει για τον τίτλο και πως όπως οι φίλοι της ομάδας παλεύουν για αυτή, έτσι και οι παίκτες θα παλέψουν για τον κόσμο τους!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην «Sportime»:

Για τη νίκη με την ΑΕΛ: "Το συναίσθημα ήταν φανταστικό. Όλο το γήπεδο εξερράγη. Είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορείς να έχεις."

Για τη στήριξη του κόσμου: "Όπως και την προηγούμενη βδομάδα έτσι και τώρα, οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Τους καλύτερους οπαδούς! Το να παίζεις σε ένα γήπεδο σαν κι αυτό, είναι καταπληκτικό."

Για τα προβλήματα στην ομάδα: "Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Οφείλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Για ό,τι συμβαίνει έξω από το γήπεδο, έχουμε ικανούς ανθρώπους να ασχοληθούν μ' αυτά."

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μήνυμά του στον κόσμο: "Έχω ακούσει ασφαλώς και ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα... Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν μ΄ αυτόν τον τρόπο και στη συνέχεια! Κάθε Κυριακή, ακόμα κι όταν παίζουμε εκτός έδρας, να είναι οι καλύτεροι οπαδοί στη λίγκα. Θα παλεύουν εκείνοι για εμάς, κι εμείς θα παλεύουμε γι΄ αυτούς."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.