Χίλιεμαρκ: "Δύναμή μας η Λεωφόρος!"

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ εξέφρασε την σιγουριά που είχε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το ντέρμπι, αποθέωσε τον κόσμο και τόνισε πως η Λεωφόρος είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «LiveSport»:

Για το πρώτο του ντέρμπι: "Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Μου είχαν διηγηθεί αρκετές ιστορίες, αλλά είναι αλλιώς να το ζεις. Εγώ είμαι τυχερός, γιατί ο Παναθηναϊκός νίκησε και το κλίμα στο γήπεδο ήταν πανηγυρικό. Οι εκδηλώσεις των οπαδών, η στήριξή τους και η βοήθειά τους ήταν κάτι απίστευτο."

Για το αν περίμενε τη νίκη: "Περίμενα τη νίκη. Ξέρω την ομάδα και τι μπορεί να κάνει και δεν είχα αμφιβολία ότι θα νικούσε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός και, ειδικά στην έδρα του, δεν υστερεί από καμία ομάδα στο πρωτάθλημα. Η Λεωφόρος είναι η δύναμή μας."

Για την αιτία που εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάζεται όπως στη Λεωφόρο: "Έχει να κάνει με τη συγκέντρωσή μας, με τη νοοτροπία μας. Γιατί είμαστε οι ίδιοι παίκτες και έχουμε δείξει τις ικανότητές μας. Δεν προκύπτει άλλη λογική εξήγηση. Θα δουλέψουμε με το προπονητικό επιτελείο και θα το αλλάξουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.