Γλεντήστε τους!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (19:30) τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, θέλοντας μόνο την νίκη για λόγους βαθμολογικούς, ψυχολογικούς και... γοήτρου!


Για σήμερα δεν υπάρχουν ούτε οικονομικά προβλήματα, ούτε προσφυγές, ούτε οφειλές, ούτε τίποτα. Υπάρχει μόνο το «αιώνιο» ντέρμπι, το οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει για λόγους -πρωτίστως- βαθμολογικούς και -δευτερευόντως- ψυχολογικούς.

Μια νίκη σε ένα «αιώνιο» ντέρμπι πάντα δίνει γόητρο, ενώ στην κατάσταση που βρίσκεται το τριφύλλι θα συσπειρώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα με τον κόσμο. Οι «πράσινοι» δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τον αντίπαλό τους, τον οποίον μπορούν να κερδίσουν.

Η γεμάτη Λεωφόρος θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα αποτελέσει σύμμαχο του Παναθηναϊκού, αφού ο κόσμος έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Το είδαμε στην Λεωφόρο με ΠΑΣ και Λάρισα, το είδαμε στην Λαμία, το είδαμε και στην Καρδίτσα, για το ματς του Κυπέλλου με την Αναγέννηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τσάβες, Λουτσιάνο και Τζανδάρη, αλλά και τον τιμωρημένο Άλτμαν, οι οποίοι έχουν μείνει εκτός αποστολής. Αντιθέτως, σε αυτή συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Ροντρίγκο Μολέδο, η ποινή του οποίου αναιρέθηκε.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί απ'ευθείας από το NovaSports 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.