Δομάζος: "Δεν βλέπω κάτι στο προσκήνιο..."

Με απαισιοδοξία εκφράστηκε για το μέλλον του Παναθηναϊκού ο Μίμης Δομάζος, που «επιτέθηκε» στην ΠΑΕ για την στάση της και χαρακτήρισε ως μεγαλύτερο υπεύθυνο για την όλη κατάσταση τον Γιάννη Αλαφούζο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

"Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φύγει από αυτή την ταλαιπωρία που βρίσκεται τώρα. Δυστυχώς, το συμβούλιο είπε θα μας απαντήσει αλλά δεν το έκανε ποτέ. Μακάρι να πάνε καλά οι εξελίξεις για την ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα είναι δύσκολα τα πράγματα."

Για το μέλλον: "Δεν είμαι αισιόδοξος, δεν βλέπω κάτι στο προσκήνιο. Εμείς προτείναμε κάποιους τρόπους, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Φέραμε ένα πρόγραμμα με το οποίο νομίζαμε ότι θα σωθεί ο Παναθηναϊκός. Η διοίκηση ξέρει γιατί δεν έχει δώσει ακόμα απάντηση. Η πρότασή μας μπορεί να έχει αποτέλεσμα και να ευδοκιμήσει αν πηγαίναμε στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε ότι θα στηρίξει ο κόσμος, μόνο αυτός μπορεί να σώσει τον Παναθηναϊκό."

Για το κομμάτι των ευθυνών: "Φταίνε όλοι οπωσδήποτε για την κατάσταση που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός. Τη μεγαλύτερη ευθύνη όμως νομίζω την έχει ο Αλαφούζος. Εκείνος ήταν η κεφαλή και έχει βάλει στη διοίκηση δικούς του ανθρώπους. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη άφησε τον Παναθηναϊκό χωρίς να χρωστάει τίποτα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.