Δικηγόρος Ταυλαρίδη: "Ο Παναθηναϊκός μας έκανε... ζητιάνους!"

Ο δικηγόρος του Στάθη Ταυλαρίδη τόνισε πως ο πελάτης του έχει βάλει πολλές φορές «πλάτη» για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η ομάδα δεν τήρησε καμία συμφωνία μαζί του, κι αποκάλυψε πως την ίδια στάση θα κρατήσει και ο Χρήστος Μπούρμπος.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

"Πρώτα από όλα ο Ταυλαρίδης έχει κάνει διακανονισμούς τρεις φορές που δεν τηρήθηκαν ποτέ. Κλήθηκε να καταβάλει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το ποσό των 70.000 ευρώ για να πάρει ενημερότητα που την χρειάζεται. Χρήματα που έπρεπε να δώσει η ομάδα. Στις 29 Αυγούστου στείλαμε τα ποσά που έπρεπε να πληρώσουν. Δεν μας απάντησαν απολύτως τίποτα. Μία μέρα πριν από την καταβολή της δόσης μας είπαν ότι υπάρχουν δυσκολίες.

Ο Παναθηναϊκός μας έκανε ζητιάνους, έβαλε τρεις φορές πλάτη ο Στάθης για να βοηθήσει την ομάδα αλλά η διοίκηση τον κοροϊδεύει. Ο Στάθης θέλησε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ίδιος ο Παναθηναϊκός δεν βοηθάει τον εαυτό του.

Εμείς θα πάμε την υπόθεση μέχρι το τέλος. Ακόμα και αν πληρωθούν οι 30.000 ευρώ που είναι η δόση εμείς θα διεκδικήσουμε τις 70.000 ευρώ που είναι η εφορία και τα έχει πληρώσει από την τσέπη του επειδή χρειαζόταν την ενημερότητα.

Την ίδια στάση με τον Στάθη έχει κρατήσει και άλλος ποδοσφαιριστής που είναι πελάτης μου. Ο Χρήστος Μπούρμπος, έχει ήδη καταθέσει προσφυγή για οφειλές προς εκείνον και η οποία έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.