Ντένμον: "Θα είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι!"

Ο Μάρκους Ντένμον σχολίασε τις πρώτες του μέρες στον Παναθηναϊκό και μίλησε για τον ρόλο του στην ομάδα, την σχέση του με τους συμπαίκτες του και το επερχόμενο ντέρμπι στο ΣΕΦ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

Για τις πρώτες του μέρες στον Παναθηναϊκό: "Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σιγά σιγά και ετοιμαζόμαστε για τα επίσημα παιχνίδια. Τα φιλικά τελείωσαν για εμάς και μπαίνουμε σε κλίμα επίσημων αγώνων. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τους συμπαίκτες μου, αλλά και με τους προπονητές που δουλεύω μαζί και περνάμε χρόνο μαθαίνοντας ο ένας τον άλλο. Τώρα έχουμε λίγες μέρες ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και θεωρώ πως θα είμαστε."

Για την σχέση του με τους συμπαίκτες του: "Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός μαθαίνουμε όλο και περισσότερο ο ένας τον άλλο και... δενόμαστε ως ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να είμαστε μια γροθιά και να μην υπάρχουν... αντιζηλίες. 

Συνηθίζουμε σιγά σιγά να παίζουμε ο ένας για τον άλλο και θεωρώ πως σταδιακά θα δείχνουμε όλο και καλύτερο πρόσωπο. Είναι ακόμα Οκτώβρης και είμαστε σε πολύ καλό στάδιο πριν από την έναρξη της σεζόν. Απομένουν λίγες μέρες για το πρώτο επίσημο παιχνίδι και μπορώ να πω πως μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύουμε, αλλά και το πώς λειτουργούμε ως ομάδα σε άμυνα και επίθεση."

Για τον ρόλο του στην ομάδα: "Αυτή τη στιγμή ακόμα προσπαθώ να βρω τον ρόλο μου μέσα στην ομάδα. Θέλω να είμαι χρήσιμος για τον προπονητή μου σε άμυνα και επίθεση. Θέλω να προσφέρω με κάθε τρόπο στην ομάδα. Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες και απλώς αυτό που κάνω είναι να ακολουθώ αυτά που μου ζητάει ο προπονητής μου για να είμαι χρήσιμος για την ομάδα."

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Δίχως αμφιβολία όλοι περιμένουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα είναι σπουδαίο τεστ για εμάς, καθώς θα παίζουν οι δύο μεγαλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς.

Από την προετοιμασία μας ακόμα σκεφτόμαστε το παιχνίδι αυτό και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μην είσαι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι και πιστεύω πως θα είμαστε στο μέγιστο βαθμό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.