Ντένμον: "Από την προετοιμασία έχουμε συγκεντρωθεί στο ντέρμπι!"

Ο Μάρκους Ντένμον τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν συγκεντρωθεί στο αποψινό ντέρμπι από την αρχή της προετοιμασίας τους και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% για να κερδίσουν.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «RealNews»:

"Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το ματς, αφού πρόκειται για τον κυριότερο αντίπαλό μας στο πρωτάθλημα και προφανώς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντί του, δίνοντας όλη μας την ενέργεια στο παρκέ. Το ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές δεν πρέπει να μας απορποσανατολίσει. Το ζητούμενο είναι να μη χάσουμε λεπτό το καθαρό μυαλό και τη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Για να είμαι ειλικρινής, από την αρχή της προετοιμασίας κιόλας έχουμε κάνει focus στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με σκοπό, όταν ξεκινήσει, να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. 

Φυσικά και χρειάζονται αφοσίωση και πιστή εφαρμογή στα συστήματα που θα κληθούμε να εκτελέσουμε, μα πάνω από όλα καρδιά, αποφασιστικότητα και πνεύμα νικητή. Θα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα μας εμπνεύσει για ακόμη πιο πειστικές εμφανίσεις στο μέλλον."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.