Βλαχοδήμος: "Δεν θέλω να μιλήσω για την Μπενφίκα..."

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για την ήττα του τριφυλλιού στο Αγρίνιο και την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις φήμες για μεταγραφή του στην Μπενφίκα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά σήμερα. Θέλαμε να μπούμε διαφορετικά στο παιχνίδι, θέλαμε τη νίκη αλλά ο αντίπαλος σήμερα ήταν πιο καλός από εμάς. Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε τελικά το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήταν μια κακή εμφάνιση από όλους μας σήμερα ως ομάδα, στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολλά πράγματα αλλά δεν μας βγήκαν. Στο δεύτερο θέλαμε να μπούμε πιο καλά, να το γυρίσουμε αλλά αυτό δεν μας έκατσε και χάσαμε το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε τώρα τη δουλειά στην προπόνηση και πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον ώστε να βγούμε από εδώ που βρισκόμαστε, όλα έτσι γίνονται. Δεν μπορώ να πω αν δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν πρέπει να μας ενοχλεί εμάς μέσα στο γήπεδο. Είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτά τα 90 λεπτά πρέπει να ξεχάσεις ότι και αν έχεις στο κεφάλι σου.

Εμείς μιλήσαμε στα αποδυτήρια για αυτό (την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου), ήρθαν και οι φίλαθλοι στην προπόνηση, είπαμε ότι εμείς σαν παίκτες πρέπει να προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αυτό. Μόνο με νίκες θα βελτιωθεί η κατάσταση, πρέπει κάθε μέρα να συγκεντρωθούμε μόνο στο ποδόσφαιρο, μόνο με νίκες βγαίνεις μέσα από αυτό το πρόβλημα.

Πέρυσι είχαμε επίσης πολλές αλλαγές στην άμυνα, πρέπει γενικώς να τα βρούμε σαν ομάδα. Πρέπει να ξέρουμε καλά τι πρόκειται να κάνει ο κάθε συμπαίκτης μας, ώστε να δουλέψουμε σωστά ως ομάδα. Δεν γνωρίζω κάτι για την Μπενφίκα και νομίζω ότι δεν είναι αυτή η σωστή στιγμή για να μιλήσω για αυτό το θέμα. Εμείς σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι και δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα, μόνο για το παιχνίδι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.