Βάντσικ: "Δεν αξίζει ο Παναθηναϊκός αυτή την κατάσταση!"

Ο Γιόζεφ Βάντσικ μίλησε για την κρίση που περνάει ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως πρέπει όλοι να συνεισφέρουν όπως μπορούν στην λύση του προβλήματος, διαφορετικά ο σύλλογος θα οδηγηθεί στα τοπικά πρωταθλήματα!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «gazzetta»:

"Δεν αξίζει ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος αυτή την κατάσταση που βιώνει. Θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Αν δεν υπάρχει θα βρεθεί η ομάδα στο Α΄ τοπικό. Αυτό λέει οι νόμος, τι να κάνουμε;

Όλοι πρέπει να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν μια λύση για το καλό του Παναθηναϊκού. Πρέπει να βγει η ομάδα από την κρίση. Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Πατέρας, Γιαννακόπουλος όλοι μαζί. Ίσως να είναι το «PAO Foundation» η λύση.

Καθημερινά με σταματούν στον δρόμο οπαδοί του Παναθηναϊκού, απλός κόσμος και με ρωτούν τι θα γίνει στην ομάδα. Δεν ξέρω τι να τους πω, είναι στενοχωρημένοι. Δεν αξίζει ο Παναθηναϊκός αυτή την κατάσταση. Μιλάμε για έναν γνωστό σύλλογο στην Ευρώπη που δεν πρέπει να περνάει αυτή την κρίση.

Βλέπω όμως πως στον κόσμο αρέσει να κριτικάρει μόνο και να μην βοηθάει. Να κάθεται σε μια καρέκλα και να αποδίδει ευθύνες, αλλά να μην κάνει κάτι για να σωθεί η ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουμε. Δεν είναι έτσι η ζωή.

Δεν είναι λύση να πέσει ο Παναθηναϊκός. Για παράδειγμα θα υπάρξουν επιπλοκές. Πως θα πουλήσει η συνδρομητική τηλεόραση αν πέσει ο Παναθηναϊκός στο τοπικό πρωτάθλημα; Τι θα δείχνει μετά; Βέβαια η ΑΕΚ αγωνιζόταν στη Γ΄ και είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από τα ματς της Super League. Νομίζω πως κανείς δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο."

Κάθε χρόνο λέμε για καινούργια αρχή και κάνουμε τα ίδια λάθη. Με τον Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός έφερε κάποια θετικά αποτελέσματα, όμως όταν κάνεις 21-22 μεταγραφές την μια χρονιά και 12 μεταγραφές την επόμενη πριν από ματς για το Europa League τι να περιμένεις;

Το Europa League θέλει προγραμματισμό. Κάθε ματς στην Ευρώπη. Θα μου πεις εάν η ομάδα έχει οικονομικό πρόβλημα τι να κάνει; Δεν ξέρω, βλέπω μεγάλες δυσκολίες. Μακάρι να μπορούσε να βρει επενδυτή από το εξωτερικό ο Παναθηναϊκός.

Τα χρέη μεγαλώνουν και δεν μου προκαλεί εντύπωση αυτό. Όταν η ομάδα δεν παίζει στην Ευρώπη είναι λογικό τα χρέη να ανέβουν. Πρέπει οι ενδιαφερόμενοι αν υπάρχουν ή το «PAO Foundation» του κ. Γιαννακόπουλου να καθίσουν να ελέγξουν τα βιβλία να δουν πόσα είναι τα χρέη για να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία. Να γίνει ένας διαγωνισμός για να προχωρήσει η ομάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.