Σιλά: "Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη!"

Ο Γιακούμπα Σιλά μίλησε για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, τονίζοντας πως το πιο σημαντικό ήταν η νίκη που πήρε η ομάδα και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Λεωφόρο και τον κόσμο του τριφυλλιού.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα, όμως, το πιο σημαντικό για εμάς ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια δεν είχαμε πάρει τη νίκη, και για ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Συνεπώς, εκτός από την πρώτη μου συμμετοχή που με κάνει χαρούμενο, μου δίνει περισσότερη ικανοποίηση το γεγονός ότι καταφέραμε να κερδίσουμε."

Για το πως αισθάνθηκε στη Λεωφόρο: "Είναι πάρα πολύ καλές οι εντυπώσεις μου, μου άρεσε το γήπεδο και το γεγονός ότι ο κόσμος είναι παθιασμένος με την ομάδα. Η ατμόσφαιρα ήταν ωραία. Σήμερα δεν ήταν γεμάτο το γήπεδο, αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα είναι σε πολλά παιχνίδια εδώ ο κόσμος μας για να μας υποστηρίξει."

Για το αν είναι έτοιμος να πάρει θέση στην ενδεκάδα: "Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν με ενοχλεί το γεγονός ότι ήρθα από τον πάγκο. Εγώ αισθάνομαι και είμαι έτοιμος, δουλεύω πολύ σκληρά όπως έκανα και την τελευταία εβδομάδα. Εγώ παραμένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και την προπόνησή μου. Το αν παίζω ή όχι, δεν είναι κάτι που κοιτάζω. Αυτό που κοιτάζω είναι να κάνω σωστά τη δουλειά μου στις προπονήσεις και στα παιχνίδια."

Για το αν θεωρεί πως χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει την τακτική και τη νοοτροπία της ομάδας: "Ναι πιθανότατα αυτό παίζει τον ρόλο του, αλλά ο προπονητής μου είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα παίζω, αν θα είμαι στην ενδεκάδα. Εγώ αισθάνομαι έτοιμος να παίξω και όταν μου το ζητήσει ο προπονητής μου θα μπω στο γήπεδο όπως έκανα και σήμερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.