Συγκλονιστικό μήνυμα του Γκιστ για τον ρατσισμό

Τις ανησυχίες του για τον ρατσισμό που υπάρχει στον κόσμο εξέφρασε ο Τζέιμς Γκιστ, με ένα συγκλονιστικό μήνυμα.


"Είναι τρελό το πώς εξελίσσεται αυτός ο κόσμος και είναι... άρρωστος ο τρόπος που η πολιτική υπαγορεύει το τι θα γίνει στον κόσμο του αθλητισμού. Είμαι φαν των Washington Redskins από τη μέρα που γεννήθηκα και ανυπομονούσα πάντα να ξεκινήσει η σεζόν στο NFL. Παρόλα αυτά, ως ένας μαύρος αθλητής με επιρροή στον σημερινό κόσμο, δεν μπορώ να κάθομαι και να παρακολουθώ το μίσος που υπάρχει για ανθρώπους σαν εμένα. Δεν θα υποστηρίζω από εδώ και στο εξής το NFL μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Η αστυνομική βία στις ΗΠΑ είναι αληθινή... Η αδικία στις ΗΠΑ είναι αληθινή... Με τρομάζει η σκέψη ότι θα μεγαλώσω το παιδί μου στις ΗΠΑ όταν σκέφτομαι τα καθημερινά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει μεγαλώνοντας μόνο και μόνο λόγω του χρώματος του δέρματός του... Από εδώ και πέρα είμαι στο πλευρό του Κόλιν Καπέρνικ. Καμία φορά η σιωπή είναι το πιο θορυβώδες πράγμα που μπορείς να κάνεις. Το να διαμαρτύρεσαι σιωπηλά για τις αδικίες είναι ο μόνος τρόπος για να μην σκοτωθούμε. Και αυτό που είναι τρελό είναι ότι μερικές φορές το να παραμένεις σιωπηλός μπορεί και πάλι να σε σκοτώσει. 


Αυτή είναι η πραγματικότητά μου" έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο instagram ο Αμερικανός, με αφορμή ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο NFL.


It's crazy what this world is turning into and it's sickening the way politics are dictating the World of Sports. I've been a Washington Redskins fan since the day I was born and the NFL season has always been something I've looked forward to. However, being a influential Black Athlete in today's world I can longer sit back and watch this hatred towards people like me. I will no longer support the @nfl until things change for the better. Police Brutality in America is real.. Injustice in America is real.. Thinking about raising my son in America is frightening when it comes to the everyday troubles he has to face while growing up just because the color of his skin.. From here on out I'm a @kaepernick7 fan.. Sometimes silence is the loudest thing we can do.. Silently protesting the injustices of our people is the only way to not get ourselves killed.. and what's crazy is sometimes being silent will still get us killed smh 🤦🏿‍♂️#ThisIsMyReality
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gist III (@gistopoulous14) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.