Ρέις: "Χάσαμε την συγκέντρωσή μας."

Ο Νούνο Ρέις τόνισε πως οι «πράσινοι» έχασαν την συγκέντρωσή τους μετά από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Μπιλμπάο, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και τίποτα δεν έχει κριθεί.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Μετά τους ευρωπαϊκούς μας αγώνες, κατέβηκε κάπως το επίπεδο της συγκέντρωσης μας και δεν ήμασταν συνεχώς συγκεντρωμένοι και επιθετικοί. Όταν έστω και για μια στιγμή χάνεις τη συγκέντρωση και την επιθετικότητα σου, τότε τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα και σε εκείνες τις στιγμές της έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και αυτοπεποίθησης, δεχθήκαμε γκολ.

Έχουμε απόσταση από τον πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα, όμως το πρωτάθλημα έχει αρχίσει εδώ και μικρό χρονικό διάστημα και ο δρόμος είναι ακόμα μεγάλος. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε, είναι να αντιμετωπίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι τους αντιπάλους μας και αυτό σημαίνει ότι πρώτα θα σκεφτούμε τον αγώνα που έρχεται με τον Απόλλωνα και μετά τους υπόλοιπους αγώνες. Είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος και οι αντίπαλοι μας μπορεί να ηττηθούν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και βεβαίως οι ανατροπές μπορεί να συμβούν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.