Ρέις: "Παναθηναϊκός είμαστε!"

Ο Νούνο Ρέις μίλησε για την νίκη του τριφυλλιού επί της Λάρισας, την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, τους νέους παίκτες της ομάδας αλλά και τον κόσμο, ο οποίος χειροκρότησε την προσπάθεια των «πράσινων».


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «gazzetta»:

"Παναθηναϊκός είμαστε... Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο. Ήταν σημαντικό να κάνουμε νίκες έπειτα από τα πολύ άσχημα αποτελέσματα που σημειώσαμε στα προηγούμενα ματς.

Κάναμε όλοι καλή δουλειά και αυτό είναι που έχει σημασία μαζί με το θετικό αποτέλεσμα. Ήταν κι ένα παιχνίδι όπου έπαιξαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές και αυτοί που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής..."

Για την επιστροφή του και το επίπεδο ετοιμότητάς του: "Αισθάνομαι αρκετά καλά, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι ακόμα στο καλύτερο επίπεδο που θα μπορούσα να βρίσκομαι. Είναι φυσιολογικό όμως έπειτα από την απουσία μου για αρκετό διάστημα. Χαίρομαι που παίζω γιατί για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή είναι άσχημο να μένει εκτός δράσης για έναν μήνα. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα κι εγώ στη νίκη."

Για τους Χίλιεμαρκ και Σιλά: "Είναι παίκτες με ποιότητα, γι' αυτό και ήρθαν στον Παναθηναϊκό. Δουλεύουμε μαζί κάθε μέρα, είμαστε φίλοι και έξω από το γήπεδο, έχουμε καλή ομάδα, είμαστε δεμένοι, ένα καλό σύνολο και προσπαθούμε κάθε μέρα για να βελτιωθεί η ομάδα.

Ο κόουτς είναι εκείνος που αποφασίζει για τα πρόσωπα της 11άδας και είναι καλό για εκείνον να υπάρχουν πολλοί παίκτες για συγκεκριμένες θέσεις. Βέβαια είναι παράλληλα κακό για τον προπονητή γιατί πρέπει να σκεφτεί πολύ για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει βλέποντάς μας στις προπονήσεις να δουλεύουμε όλοι καλά.

Μακάρι όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα να βοηθήσουν."

Για τον κόσμο: "Είναι σημαντικό να έχουμε τη στήριξη των οπαδών, είναι η οικογένειά μας. Ειδικά για εμένα και τον Βιγιαφάνιες που επίσης απουσίαζε καιρό, είναι όμορφο όταν δέχεσαι το χειροκρότημα από τον κόσμο. Όταν κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς στο γήπεδο, τότε και οι οπαδοί είναι ικανοποιημένοι και το δείχνουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.