Πρωταθλητής ο Βολικάκης!

Ο Χρήστος Βολικάκης, με μια εκπληκτική εμφάνιση στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, έβαλε τέλος σε μια αρνητική παράδοση που κρατούσε από το μακρινό 1992 και έφερε τον Παναθηναϊκό στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου σε πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας.


Μετά από 25 ολόκληρα «άνυδρα» χρόνια, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 η... ρουκέτα του Παναθηναϊκού έμελλε να πετάξει προς τη νίκη στο αγώνισμα του Όμνιουμ αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι εντός συνόρων απλά δεν έχει αντίπαλο. Αν και ο Χάρης Καστραντάς του Π.Ο.Η. Κάστρο, φετινός πρωταθλητής Ελλάδας στην αντοχή δρόμου, έβαλε από νωρίς δύσκολα στον Βολικάκη, κερδίζοντας το πρώτο από τα τέσσερα αγωνίσματα στα οποία συντίθεται το Όμνιουμ, αυτό του Σκρατς, ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού έβαλε όλη του την ενέργεια και την ένταση στα σπριντ του Tempo Race, του Elimination και των Πόντων και με τρεις συνεχόμενες πρώτες θέσεις δεν άφησε κανένα περιθώριο στους ανταγωνιστές του και στο τέλος πανηγύρισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στα μέλη της «πράσινης» αποστολής. 

Ο Παναθηναϊκός όμως ευτύχησε χτες να έχει σε μεγάλη μέρα και τον Ζαφείρη Βολικάκη, ο οποίος με μια 5η θέση στο Σκρατς, μια 2η στο Tempo Race και στο Elimination και μια 3η στους Πόντους ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

 Πλέον, σειρά παίρνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας στις 22-24 Σεπτεμβρίου, ξανά στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, στις κερκίδες του οποίου αναμένεται να δούμε και πολλούς φίλους του τριφυλλιού μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.