Προσπαθούν σώσουν... ό,τι σώζεται οι ΗΡΩΕΣ εργαζόμενοι!

Απίστευτες καταστάσεις επικρατούν στον Παναθηναϊκό, όπου οι απλήρωτοι εργαζόμενοι είναι οι μόνοι που προσπαθούν να βρουν τρόπο να πληρωθούν οι παίκτες, ώστε να βγει η χρονιά δίχως μεγαλύτερα προβλήματα για τον σύλλογο!


Ο Γιάννης Αλαφούζος σταμάτησε την χρηματοδότηση της ομάδας, ενώ ενώ οι Αθηνά Μπαλωμένου και Χρήστος Παναγόπουλος ετοιμάζονται να αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο. Γενικώς, τα... «μεγάλα κεφάλια» έχουν αφήσει τον Παναθηναϊκό στην μοίρα του, με τους απλούς εργαζόμενους, που είναι μάλιστα απλήρωτοι, να κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν την ομάδα!

Οι ΗΡΩΕΣ αυτοί, που δεν γνωρίζουν καν για πόσο ακόμη θα εργάζονται στο τριφύλλι, ούτε και το πότε -ή το αν- θα πληρωθούν, είναι οι μόνοι που κάνουν προσπάθειες να βρουν χρήματα ώστε να πληρωθούν οι παίκτες και να μην αρχίσουν να έρχονται νέες προσφυγές. Πως; Προσπαθώντας να προεισπράξουν χρήματα από χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ακόμη και αν δεν τα καταφέρουν πάντως, τους αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια για την στάση τους και την προσπάθειά τους, την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι εγκαταλείπουν την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.