Παρουσίασαν το πλάνο τους Δομάζος - Αντωνιάδης!

Την πρόταση τους για την οικονομική... ανάσα του Παναθηναϊκού παρουσίασαν στην συνάντηση των παλαιμάχων οι Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης.


Η ιδέα βασίζεται στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τις επόμενες τρεις σεζόν, στην τιμή των 900€. Έτσι, με την πώληση 6.000 εισιτηρίων, η ΠΑΕ θα κερδίσει περίπου 5.4 εκ. ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντωνιάδης μετά το τέλος της συνάντησης:

"Ναι, έχουμε στεναχωρηθεί. Είναι η πρώτη συγκέντρωση των παλαιμάχων να καταγράψουμε το πρόβλημα. Μιλήσαμε για ένα σχέδιο οικονομικού χαρακτήρα αλλά για λόγους δεοντολογίας θα πρέπει να το πούμε πρώτα στο ΔΣ.

Δεν καταλογίζουμε ευθύνες σε κανέναν. Κοιτάζουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε πως ο Παναθηναϊκός να μην βρεθεί στα βράχια. Αν βρεθούν χρήματα θα συμβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς και να μην έχουμε πρόβλημα. Βέβαια, δεν λέμε ότι το άνοιγμα θα το λύσουμε εμείς. Όμως, αν ο Παναθηναϊκός αναρρώσει από τα άμεσα προβλήματα τότε θα έχει δημιουργηθεί και ένα κλίμα ιδανικό για να βρούμε επενδυτές για να σωθεί ο Παναθηναϊκός.

Αν ο κόσμος ενεργοποιηθεί και βοηθήσει με το σχέδιο, νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Είναι η πρώτη συγκέντρωση μας. Οι παλαίμαχοι είναι άτομα που βάζουν πάνω από όλα τον Παναθηναϊκό γιατί έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας στον αθλητισμό με τον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την πατρίδα. Θα προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να βρεθούν χρήματα για να μην τιμωρηθούμε. Σε χορηγούς, Παναθηναϊκούς. Παντού θα απευθυνθούμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.