Ουζουνίδης: "Δεν είμαστε ακόμα ούτε στο 30%."

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα ούτε το 30% των δυνατοτήτων της και ξεκαθάρισε πως θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στην συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε στους Λατίνους, τον Σιλά, τον Κουτρουμπή και τον Βιγιαφάνιες.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Μπορεί να κερδίσαμε το παιχνίδι αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Το αποτέλεσμα μας δίνει άνεση και αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Δεν παρουσιάζουμε ότι το 30% από τις ικανότητες αυτής της ομάδας. Λείπει η εμπιστοσύνη από παίκτες που αγωνίζονται σε μία μεγάλη ομάδα. Μπορώ να τους δικαιολογήσω όμως περιμένω να βγάλουν προσωπικότητα. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς και προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να γίνουμε καλό γκρουπ."

Για την εικόνα του ματς: "Βλέπω στις προπονήσεις τι γίνεται. Δεν υπάρχει καμία σχέση. Χρειάζεται χρόνος για να δείξουν τι αξίζουν. Τους πιστεύω πολύ και αν έχουν υπομονή και αν προσπαθήσουν θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Ήταν πρόβλημα και η ζέστη, εμείς έπρεπε να δημιουργήσουμε και ταυτόχρονα να είμαστε προσεκτικοί. Δεν κινδυνεύσαμε όμως με αυτές τις ομάδες περιμένεις περισσότερα επιθετικά. Δεν έχουν την αυτοπεποίθηση για να κάνουν μία καλή ατομική ενέργεια. Το σίγουρο είναι ότι δουλεύουν και είναι ένα καλύτερο γκρουπ. Οι νίκες θα βοηθήσουν."

Για το πόσο επηρεάζουν τα εξωαγωνιστικά: "Σίγουρα επηρεάζει όμως εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να διαβάζεις ότι αλλάζει η ομάδα χέρια. Πρέπει να πω κάτι για τον κόσμο. Χειροκρότησε τα παιδιά και αυτό είναι κάτι θετικό. Ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει έτσι. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και οι άνθρωποι που είναι τώρα θα βοηθήσουν για να υπάρχει μία κανονικότητα."

Για τους Λατίνους που έμειναν στον πάγκο: "Περίμενα να έχουν περισσότερη ενέργεια και αφού δεν την έχουν προτίμησα να πάρω το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμοι και με δεδομένη τη ζέστη προτίμησα να ξεκινήσω έτσι."

Για τον Σιλά και τη θέση που θα παίξει: "Περιμένουμε πρώτα να δούμε και  με τον Μολέδο. Είναι κάτι που υπάρχει στη σκέψη μας. Ο Σιλά είναι ένας παίκτης που χρειαζόμαστε. Είναι ένας κόφτης που χρειάζεται."

Για το ματς του Κυπέλλου: "Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές. Υπάρχει και το παιχνίδι του Σαββάτου. Στις αλλαγές του Σαββάτου που ζητήσαμε δεν έγιναν δεκτές για μία ακόμα φορά. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να είμαστε άνετοι στα επόμενα."

Για τον Μουνιέ και τον Κουτρουμπή: "Ένα χτύπημα στον μηρό αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό. Ο Γιώργος έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Γράφονται πολλά, λέγονται πολλά όμως ο Γιώργος κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια."

Για τον Βιγιαφάνιες: "Ο Λούκας έκανε προπόνηση μαζί μας χθες, θα μπει σύντομα και αν μου δοθεί η ευκαιρία είναι καλό να τον βάλω και με την ΑΕΛ. Δεν έχει κάνει καθόλου προπονήσεις μαζί μας ως τώρα όμως ξέρει τι ζητάω και αυτό είναι σημαντικό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.