Οικονομόπουλος: "Χρωστούμενα από ΠΑΕ και ΚΑΕ, φεύγω απ'τον Ερασιτέχνη!"

Ο Τάκης Οικονομόπουλος αποκάλυψε πως στον Ερασιτέχνη οφείλουν χρήματα τόσο η ΠΑΕ, όσο και η ΚΑΕ, μίλησε για το κάλεσμα χωρίς ανταπόκριση που έκανε σε επιφανείς Παναθηναϊκός και τόνισε πως δεν θα συνεχίσει στην διοίκηση του συλλόγου!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

"Προφανώς και φοβάμαι τη διάλυση της ομάδας, θυμόμαστε ότι είχαν περάσει κι άλλοι ιστορικοί σύλλογοι όπως η ΑΕΚ κι ο Άρης από τη Γ' Εθνική. Δεν αρμόζει στον σύλλογο αυτή η κατάσταση, αλλά δεν βλέπω και κάποιο φως στο τούνελ. Που είναι οι επιφανείς Παναθηναϊκοί να βάλουν χρήματα;  Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο και πραγματικά δεν βλέπω πώς μπορεί να σωθεί."

Για το πώς έφτασε σε αυτό το σημείο ο Παναθηναϊκός: "Τα τελευταία χρόνια ήρθαν παίκτες αμφιβόλου αξίας στον Παναθηναϊκό, με μεγάλα συμβόλαια. Ήταν τραυματίες και χρέωσαν με μεγάλα ποσά την ομάδα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δεν μπόρεσε και να πουλήσει ποδοσφαιριστές στις τιμές που έπρεπε ώστε να έχει έσοδα. Πώς δηλαδή ο Ολυμπιακός πούλησε τον Ρέτσο και τον Μήτρογλου με τόσα εκατομμύρια; Έτσι λειτουργούν οι ομάδες. Ό,τι έγινε βέβαια δεν γυρνάει πίσω..."

Για την προοπτική του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Μακάρι πραγματικά να μπει στην ομάδα, αλλά απ' ό,τι είδαμε δεν προχώρησε η προσπάθειά του. Πρέπει να έχει βοήθεια κι από άλλους επιφανείς Παναθηναϊκός, είναι μεγάλο το βάρος. Όσο καθυστερούν τα πράγματα, τόσο χειρότερα θα γίνονται. Η κατάσταση είναι ήδη εξαιρετικά δύσκολη..."

Για την κατάσταση στον Ερασιτέχνη: "Όλοι λένε για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μόνο, αλλά πρέπει να γίνει κάτι και στον Ερασιτέχνη. Για μας είναι το ίδιο. Στις 25/9 τελειώνει η θητεία μας, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, θα φύγω. Απαιτούνται περίπου 45-50 χιλ. ευρώ τον μήνα μόνο για ΙΚΑ, εφορία και τους μισθούς των υπαλλήλων, δεν πρόκειται να αναλάβω άλλο την ευθύνη. Αν παίρναμε τα χρήματα που μας οφείλονταν από ΠΑΕ και ΚΑΕ, περίπου 140-150 χιλ. από την πρώτη και 200 χιλ. από τη δεύτερη, θα ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα.

Έκανα έκκληση σε όλους τους Παναθηναϊκούς, αλλά δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από εκείνους που έχουν χρήματα. Οι μοναδικοί που ανταποκρίθηκαν ήταν άνθρωποι φτωχοί, από τους οποίους μαζεύτηκαν περίπου 10 χιλ. ευρώ."

Για το τμήμα αντρικού βόλλεϋ: "Είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα βόλλεϋ. Το γυναικείο τμήμα ως γνωστόν δεν πρόλαβε την προθεσμία. Η ομάδα Ανδρών δήλωσε συμμετοχή, αλλά δεν βλέπω πως θα μπορέσει να κατέβει. Χρειάζονται χρήματα για να πάρει την αδειοδότηση στο τέλος του μήνα, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν. Απαιτείται μίνιμουμ ένα ποσό της τάξης των 40.000 ευρώ, αλλά και πάλι με τι λεφτά θα φτιαχτεί η ομάδα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.