Οι επαφές, το «πάγωμα» και το πλάνο του Τζιανλίν Γουάνγκ!

Η «Sportime» αποκάλυψε επίσημη πρόταση του Τζιανλίν Γουάνγκ για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον Μάιο, ενώ αναφέρθηκε στο «πάγωμα» της υπόθεσης και στο πλάνο του Κινέζου κροίσου.


Σύμφωνα λοιπόν με την «Sportime», ο ιδρυτής του «Dalian Wanda Group» κατέθεσε επίσημη πρόταση αγοράς του 90% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έναντι 50 εκ. ευρώ, μέσω επιστολής που έστειλε στον Γιάννη Αλαφούζο. Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού ήταν απόλυτα θετικός και ζήτησε συνάντηση επί κινεζικού εδάφους, κάτι που δεν συνέβη ωστόσο ποτέ.

Παράλληλα, η εφημερίδα κάνει λόγο για «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων στις 15 Ιουνίου, όταν οι Κινέζοι έλαβαν στα χέρια τους στοιχεία για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από την FIFA.

Η εφημερίδα πάντως αναλύει και το πλάνο που είχε ο Τζιανλίν Γουάνγκ, που περιελάμβανε υπερσύγχρονο γήπεδο στον Βοτανικό, μετακίνηση στο προπονητικό της Παιανίας αλλά και μπάτζετ 30-35 εκ. ευρώ. Προπονητής θα έμενε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τεχνικό διευθυντή τον Αλιόσα Ασάνοβιτς και ρόστερ που θα απαρτιζόταν από παίκτες όπως ο Μπεργκ, ο Μακ, ο Τσοπ αλλά και ο... Μπαλοτέλι!

Δείτε τις επίσημες επιστολές που έφερε στο φως η εφημερίδα:Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.