Κούγιας: "Ο Παναθηναϊκός στο τοπικό και ο Πατέρας με τους οργανωμένους ως «μεσσίες»!"

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε ξανά στον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας και πάλι την άποψή του πως το τριφύλλι οδεύει προς τα τοπικά, για να έρθει ως «μεσσίας» ο Νικόλας Πατέρας και οι οργανωμένοι!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sportdog»:

Τις εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού πώς τις σχολιάζετε;

"Ο Παναθηναϊκός άρχισε να καταστρέφεται από την ημέρα που το δίδυμο Βγενόπουλου-Πατέρα, όπως έχω αποκομίσει, έβαλε μερίδα των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 13 να βρίζουν τη μητέρα του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Επαγγελματίες οπαδοί είναι αυτοί. Μιλάμε για μια γυναίκα με σπουδαία κοινωνική δράση, που έχει δημιουργήσει αντικαρκινικά νοσοκομεία κ.λπ. Αλλά και μια οικογένεια που ευρύτερα έχει προσφέρει τα πάντα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Πατέρας και Βγενόπουλος είχαν αναλάβει να διαχειριστούν 180 εκατ. ευρώ, ήμουν δικηγόρος του Γιαννακόπουλου τότε και τα δικαστήρια είχαν επιβεβαιώσει αυτές τις απόψεις μου. Μέχρι που ήρθε η στιγμή που ανέλαβε ο Αλαφούζος, προκειμένου να κοντράρει τον Μαρινάκη. Χωρίς να γνωρίζει τον χώρο του ποδοσφαίρου, μπήκε σε αυτόν και από εκεί άρχισε ο θάνατός του. Όταν στηρίζεις τη δύναμή σου στους οργανωμένους και όχι στη δική σου δύναμη και των συνεργατών σου, είσαι καταδικασμένος. Επένδυσε σε συνεργάτες που δεν γνώριζαν από ποδόσφαιρο και νόμιζε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η Δίκη στον ΣΚΑΪ. Έβλεπε να ταλαιπωρούνται οι αντίπαλοί του και ικανοποιούνταν. Κι έτσι έφτασαν να διογκωθούν τα χρέη, με την κακή επιλογή προπονητών, μετά από την εκπληκτική επιλογή του Γιάννη Αναστασίου που έπρεπε να την στηρίξει,. Όπως και το πλάνο με τους πολλούς Έλληνες. Στη συνέχεια έφτασε η λαίλαπα του Στραματσόνι."

Υπάρχουν φωνές, πάντως, που δεν αποκλείουν την ενεργοποίηση του Γιαννακόπουλου ή του Πατέρα στον Παναθηναϊκό.

"Νομίζω ότι τώρα ο Αλαφούζος καταλαβαίνει ότι άκουσε τους λάθος ανθρώπους, όπως τον Πατέρα που είχε μένος και μίσος κατά του Μαρινάκη. Με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός να οδεύει προς την καταστροφή και τα τοπικά πρωταθλήματα, όπου θα εμφανιστεί ως μεσσίας πια ο Πατέρας μαζί με τους οργανωμένους και θα έχουμε αναπαράσταση όσων συνέβησαν στον Άρη, τον Ηρακλή και την ΑΕΚ, όταν ο Μελισσανίδης πήρε την ομάδα χωρίς χρήματα. Όσον αφορά τον Γιαννακόπουλο, δεν έχει ανάγκη κανέναν. Είναι παντοδύναμος και σαν προσωπικότητα ο Δημήτρης και με την υποστήριξη του πατέρα, του θείου του και όλης της οικογένειάς του, μπορεί να πετύχει τα πάντα. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι έχουν βάλει πάνω από 400 εκατ. ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια, σε αντίθεση με τον Πατέρα που έβαλε 5 ή 10 εκατ. ευρώ και διαχειρίστηκε άλλα 170 εκατ. ευρώ αφήνοντας πίσω του "τρύπα" στα οικονομικά της ΠΑΕ. Ο Γιαννακόπουλος έχει την ομάδα του ψηλά, κατακτάει τίτλους, συμμετέχει στις κορυφαίες διοργανώσεις, άρα έχει το δικαίωμα και μπορεί να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Η αξιοπιστία του Γιαννακόπουλου αναδεικνύει την αναξιοπιστία του Πατέρα και μερίδας των οπαδών της Θύρας 13."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.