Χίλιεμαρκ: "Δεν ασχολούμαστε με τα διοικητικά!"

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό και τις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας, τονίζοντας πως οι παίκτες δεν ασχολούνται με αυτές αλλά εστιάζουν στο ποδόσφαιρο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

"Παλέψαμε αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και αυτό κάναμε και σήμερα αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την ήττα."

Για τον λόγο που η ομάδα παρουσιάζει τόσο διαφορετικό πρόσωπο εκτός έδρας σε σχέση με αυτό όταν παίζει στη Λεωφόρο: "Πρέπει να ψάξουμε τους λόγους που δεν μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα μας. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Αντίθετα, δεχθήκαμε δύο γκολ και δεν λειτουργήσαμε όπως θα θέλαμε και έτσι χάσαμε."

Για την αστάθεια που υπάρχει σε διοικητικό επίπεδο: "Εμείς εστιάζουμε στο ποδόσφαιρο, προσπαθούμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις και στους αγώνες και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Όσα γίνονται σε διοικητικό επίπεδο, εκτός του αγωνιστικού δεν είναι πράγματα για τα οποία εμείς οι ποδοσφαιριστές μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έτσι, δεν τα σκεφτόμαστε και προσπαθούμε να εστιάσουμε στο ποδόσφαιρο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.