Η λογική για τους αρχηγούς

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Ροντρίγκο Μολέδο, Λούκας Βιγιαφάνιες και Γκιγιέρμο Μόλινς θα είναι οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού για την φετινή σεζόν και το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ εξηγεί το σκεπτικό της επιλογής τους.


Δημήτρης Κουρμπέλης: Αποτελούσε έτσι κι αλλιώς το φαβορί για τον πρώτο αρχηγό. Έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, κάτι που φαίνεται από την παρουσία του στο γήπεδο και τα αποδυτήρια, αλλά και από όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Παράλληλα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον πιστεύει πολύ και θέλει να «εδραιώσει» ακόμα περισσότερο την θέση του στα αποδυτήρια.

Ροντρίγκο Μολέδο: Ο μόνος τρόπος να έμενε εκτός τριάδας ήταν να αποχωρούσε από τον σύλλογο. Ωστόσο, σε νέα του κουβέντα με τον Ουζουνίδη του επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει στην ομάδα, «σβήνοντας» έτσι κάθε αμφιβολία από το μυαλό του Έλληνα προπονητή, ο οποίος τον έχρισε δεύτερο αρχηγό, αφού αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της «πράσινης» άμυνας.

Λούκας Βιγιαφάνιες: Η επιλογή του έγινε αφενός με βάση τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και αφετέρου για τον βοηθήσει να επανέλθει μετά τον τραυματισμού του, δίνοντάς του ένα επιπλέον κίνητρο για να παρουσιάσει τον καλύτερό του εαυτό στους αγωνιστικούς χώρους.

Γκιγιέρμο Μόλινς: Ο Σουηδός επιθετικός έχει μια ιδιαίτερη θέση στα αποδυτήρια, όπου όλοι τον σέβονται και τον ακούν. Μάλιστα, μιλάει τέσσερις γλώσσες και έτσι αποτελεί «συνδετικό κρίκο» για όλους τους παίκτες της ομάδας. Η επιλογή του λοιπόν ήταν εύκολη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.